James Avenue

James Avenue
London | Private Client

The owners of this property wanted to achieve a rustic, industrial look, incorporating wood, metal and concrete, whilst maintaining a homely feel with some soft touches. After evaluating the best use of space and for each of the rooms, we redesigned every part of this home, including kitchen and bathrooms. We kept to a grey palette in the main living areas, warmed up with hints of wood and copper. Lighting design was key throughout, and we really had fun with some feature lighting in the main living space.

In contrast to the living space’s grey palette, we injected some colour into the bedrooms – a rich and bold palette of navy, brass, fuchsia, red and orange in the Master Bedroom, and a very calm and inviting palette of taupe, white and pink in the Guest Bedroom. The property now has bags of character, which reflects the lifestyle of the young couple living here – the open plan living is the perfect space for entertaining.

cgi-new-apple
Most Recent Projects